vragenestafetteDe vragen estafette is een nieuw onderdeel van Gieterveen.com, waarbij inwoners van Gieterveen een doos krijgen met daarin een aantal vragen. Deze doos gaat door Gieterveen van persoon naar persoon. Iemand die deze doos in ontvangst heeft genomen, beantwoord een aantal vragen. De vragen gaan over de persoon in kwestie. Dit wordt dan als een interview op Gieterveen.com gepubliceerd. Vervolgens wordt de doos weer doorgegeven aan iemand anders die hieraan mee wil doen. Het is dus belangrijk dat de doos wordt doorgegeven aan iemand die hier ook echt aan mee wil doen. Door de doos door te geven aan andere mensen, is het elke keer weer een verrassing wie de doos ontvangen heeft.

Voor wie is deze doos bedoeld?
Voor iedereen van jong tot oud. Zolang de persoon maar in Gieterveen woont.

Wat wordt er met de antwoorden gedaan?
Zoals vermeld zullen ze in een interview vorm gepubliceerd worden onder de rubriek “vragen estafette” Heeft u achteraf spijt van een antwoord of van het gehele interview, dan is een bericht naar mailbox@gieterveen.com genoeg om dingen te wijzigen of het geheel te  verwijderen.

Binnen welk termijn moeten de vragen beantwoord zijn?
De bedoeling is, dat we elke woensdag een interview plaatsen. We ontvangen dan ook graag uiterlijk dinsdagavond de antwoorden. Maar liever eerder natuurlijk!

De doos wel in ontvangst genomen, maar achteraf geen zin om de vragen te beantwoorden. Wat nu?
Probeer dan een ander persoon te vinden die dit wel zou willen doen. Lukt dat niet, dan kunt u deze doos ook in de brievenbus van Bonnerveen 8 (fam. Warmink) deponeren.

Waar kan ik de vragen invullen die bij het interview horen?
De vragen kunnen alleen ingevuld worden als je de doos ook echt in je bezit hebt. De exacte locatie op deze website, staat vermeld op een blad in de doos.

Ik weet geen antwoord op één van de vragen. Wat te doen?
Deze vraag gewoon open laten. We zullen de vraag dan ook niet publiceren.