Vul nu in: Woonwensenonderzoek starters

840

Kjeld van der Ark is student aan de Hanzehogeschool Groningen. Voor makelaar NAMACO Aa & Hunze doet hij onderzoek naar hoe er betaalbare woningen voor starters in de gemeente Aa en Hunze kunnen worden gerealiseerd.

Onderdeel van zijn onderzoek is een enquête waarin inzichtelijk wordt gemaakt wat de woonwensen zijn van woningzoekende starters in onze gemeente, waaronder Gieterveen.

Klik hier om naar de enquête te gaan!

Tony Mulder, voorzitter Vereniging voor Dorpsbelangen Gieterveen: “Het is erg belangrijk dat woningzoekende starters in Gieterveen deze enquete invullen. Ik verwacht dat er veel reactie komt. Met deze reacties gaan we in gesprek met de gemeente om zo de start van de bouw van starterswoningen te kunnen versnellen. Het is erg belangrijk dat iedereen die 18 jaar of ouder is en een starterswoning in Gieterveen zoekt deze enquête invult. Ik heb al een lijstje met namen, als ik bepaalde namen mis, dan zoek ik die jongeren gewoon even op. Ik ben voor niemand bang.

Ook nogmaals de oproep om je interesse kenbaar te maken bij Vereniging voor Dorpsbelangen Gieterveen zoals eerder gevraagd. Samen kunnen we er voor zorgen dat er sneller de juiste woningen worden gebouwd in Gieterveen