Stremming
De afsluiting geldt op vrijdag 28 september 2018 vanaf 19.00 uur tot circa 21.00 uur (ten behoeve van freeswerkzaamheden) en op zaterdag 29 september 2018 vanaf 6.00 uur tot circa 12.00 uur (ten behoeve van asfalteringswerkzaamheden).Tussen genoemde tijdstippen is er geen stremming!
Omleiding
Tijdens de werkzaamheden is het noodzakelijk de rijbaan af te sluiten. Gelet op de afsluiting van de N33 en de omleidingsroute via De Hilte (verkeer vanuit de richtingen Hoogezand en Wildervank) wordt dit verkeer verwezen naar de geldende omleidingsroute ten behoeve van de afsluiting N33. Het lokale verkeer vanuit de richtingen Eexterveen en Gieterveen wordt middels borden omgeleid. Tijdens de werkzaamheden zijn er verkeersbegeleiders aanwezig.
Wat gaan we doen
Ter hoogte van de kruising in de doorgaande route Gieten – Nieuwediep wordt het rode asfalt vervangen door een nieuwe laag rood asfalt. In verband met deze werkzaamheden wordt de rijbaan voor het gedeelte tussen de Dorpsstraat en de afrit rijksweg N33 voor alle verkeer op onderstaande tijdstippen afgesloten.