Wil je reageren op de artikelen die op Gieterveen.com geplaatst worden, mee discusseren of gewoon je mening uiten? Dan dien je jezelf aan te melden. Hieronder de handleiding voor het aanmelden.

 

Jezelf aanmelden:
Jezelf aanmelden gaat het makkelijkst via de “meld je aan!” knop aan de rechterkant.

Schermafbeelding 2013-01-11 om 21.12.38

Vervolgens hebben we een aantal gegevens van je nodig. Met deze gegevens wordt niets gedaan tenzij nadrukkelijk toestemming is gevraagd. Om het kaf van het koren te scheiden en geen misplaatste teksten op Gieterveen.com te krijgen dien je ook je adresgegevens in te voeren. Kloppen deze gegevens niet of wordt er argwaan gewekt dan zijn we helaas genoodzaakt je aanmelding te annuleren.

Gegevens invoeren:
Voer alle nodige gegevens in om je aan te melden. Klik vervolgens op registreren.

Schermafbeelding 2013-01-11 om 21.19.35

Je hebt nu alles ingevuld en bent bijna klaar om een reactie op Gieterveen.com achter te laten.

Schermafbeelding 2013-01-11 om 21.25.42

Klik op “Registreren” om je aanmelding op Gieterveen.com definitief te maken. Je ontvang daarna een email met je wachtwoord en de overige benodigde gegevens.

Waar is mijn wachtwoord?
Je wachtwoord is per email naar je toegestuurd. Het kan echter zo zijn dat deze in je spambox/spamfolder/ongewenste mail terecht is gekomen. Vergeet daarom ook niet deze te controleren.

Schermafbeelding 2013-01-11 om 21.34.39

Laatste stap van je aanmelding:
Volg de stappen in je email om een reactie op Gieterveen.com achter te laten.

Wachtwoord veranderen!
Na het inloggen op de site (via je email) is het verstandig je wachtwoord te veranderen. Dit omdat de automatisch gestuurd wachtwoord nou niet bepaald makkelijk te onthouden is. Dit kan onderaan bij je profiel waar je via de mail naartoe bent gestuurd.

Heb je vragen? Schroom niet en neem contact met ons op via de contactpagina.

One thought on “Aanmelden op de site

  1. Is het gehele registratie proces goed verlopen, dan kun je reageren op een artikel, zoals deze. Dan geeft dan wel een voldaan gevoel! 🙂

Geef een antwoord