Dartclub Gieterveen

Dartclub GieterveenDarten is een eeuwenoud spel en wordt in vele dorpen en steden al generaties lang beoefend. Gieterveen ontbrak lang op deze lijst, maar dit zal niet lang meer duren. De DCG, oftwel Dartclub Gieterveen zal over enkele weken haar deuren openen. Hoewel de vereniging nog in het beginstadium verkeerd, begint het geheel al aardig vorm te krijgen. Zo hebben de bestuursleden in de IJsbaanvereniging een partner gevonden. De DCG zal op de locatie, de ijskantine aan de Hereweg-Noord te Gieterveen, haar pijlen gaan gooien. Dit alles zal (buiten de ijsperiode) elke woensdagavond van 20:00 tot en met 0:00 uur plaatsvinden.

Lidmaatschap

Darts is een sport van concentratie en oefening. Daarom is toegang en deelname tot deze avonden enkel mogelijk op vertoon van een lidmaatschap. De contributie voor het lidmaatschap van de dartclub Gieterveen zal tussen de € 50,- en €100,- per jaar bedragen. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en subsidies. Hiervoor kunt u er zeker van zijn dat u op professionele en hoogwaardige dartbanen gooit en koffie en/of thee elke woensdag voor u klaar staat. De enige voorwaarden die de dartclub Gieterveen stelt is dat u 16 jaar of ouder bent en in het bezit bent van eigen dartpijlen.

Meer informatie of aanmelden

De startende vereniging heeft tot nu toe al zo’n tien leden het niveau van de leden ligt ietwat onder het gemiddelde. De dartclub Gieterveen is dus uitermate geschikt voor de beginnende darter. Ervaren darters zijn uiteraard ook van harte welkom. Onze visie is om beter te leren darten en in de toekomst wellicht competitie gaan gooien. Wilt u zich aanmelden voor een lidmaatschap, heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Mail ons dan via contact@dcgieterveen.nl

Heeft u suggesties en of tips voor de dartclub? Schroom dan niet en neem contact op met het bovenstaande emailadres. We zijn altijd op zoek naar goede ideeën en leuke leden.

5 thoughts on “Nieuwe vereniging voor dartliefhebbers

  1. @ Jan: dcgieterveen.nl wordt momenteel alleen nog voor mail gebruikt. Binnenkort misschien even een visitekaartje er op.

  2. @Gerard, u zit ook al achter deze club? U heeft vrije tijd genoeg begrijp ik?

Geef een reactie