Zojuist is de nieuwe website van Gieterveen.com online gegaan. De website is gelanceerd tijdens de informatiebijeenkomst die de vereniging Gieterveen.com heeft georganiseerd om lokale verenigingen te informeren over de nieuwe website.

Tijdens deze bijeenkomst hebben 13 organisaties hun medewerking direct toegezegd een aantal andere organisaties koppelen na intern bestuursoverleg.

Om geïnteresseerden die niet aanwezig konden zijn toch te informeren hieronder een korte samenvatting van hetgeen wat besproken is.

Wat is Gieterveen.com?
Gieterveen.com is het digitale dorpsportaal voor heel Gieterveen alwaar onder andere (dorps)informatie, nieuws, reportages en aankondigingen gevonden kunnen worden. Een belangrijke pijler onder de website is de dorpsagenda, het overzicht van alle activiteiten voor en door Gieterveners.

 Wat willen we van de verenigingen?

Om Gieterveen.com een succes te maken willen we graag samenwerken met lokale verenigingen. Op deze manier komt er meer informatie op de website, waardoor er meer bezoekers komen. Dit zorgt voor continuïteit waardoor Gieterveen.com kan uitgroeien tot hét publicatieplatform voor Gieterveen.

Wat bieden wij verenigingen?

Verenigingen die met ons samenwerken krijgen een eigen profielpagina op Gieterveen.com. Op deze pagina kan de vereniging algemene informatie, contactgegevens en andere wetenswaardigheden kwijt. Daarnaast bieden wij toegang tot de dorpsagenda en publicatie mogelijkheden in de vorm van berichten op de website.

Alle publicaties worden doorgezet via Twitter en Facebook om op deze manier een grotere doelgroep te bereiken.

Tweemaal per jaar zal een bijeenkomst georganiseerd worden om te evalueren, bij te praten en te verbeteren.

Wat kost het?
Als Gieterveen.com vragen wij u om lid te worden van onze vereniging. De bijdrage voor het lidmaatschap bedraagt  €10,- per jaar. Dit zullen we gebruiken om de kosten voor webhosting en domeinnamen te dekken. Daarnaast kunnen we geld vrijmaken om de zichtbaarheid in het dorp te vergroten door bijvoorbeeld informatieborden bij de dorpsingangen en andere acties.

Wat gaat er nu gebeuren?

Wij hopen uw organisatie binnenkort te mogen verwelkomen als participant van Gieterveen.com .
Uw deelname kunt u bevestigen via het e-mailadres mailbox@gieterveen.com.

Op zeer korte termijn zullen we u uitnodigen voor een instructieavond, wanneer wij uit leggen hoe de website werkt, hoe artikelen, reportages en evenementen geplaatst kunnen worden en op welke manier de redactie u kan helpen.

De presentatie welke deze avond gepresenteerd is kunt u HIER downloaden.

2 thoughts on “Nieuwe website Gieterveen.com online! Informatie voor verenigingen!

Geef een reactie