Steun Gieterveense verenigingen via Rabobank clubkas campagne

526

Ook dit jaar hebben meerdere verenigingen en stichtingen uit Gieterveen zich aangemeld voor de Rabobank clubkas campagne. Dankzij vele stemmen uit Gieterveen hebben vorig jaar al meerdere verenigingen uit ons dorp kunnen profiteren van een leuke financiële bijdrage vanuit de bank.

Deze campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe vervangt de kleinere sponsoraanvragen van verenigingen en stichtingen. In 2017 is een bedrag beschikbaar van € 100.000,-. Rabobank Assen en Noord-Drenthe heeft ruim 21.000 leden. Ieder lid krijgt drie stemmen om te verdelen. Hiervan mag zij maximaal 2 stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld (met een maximum van € 5.000,-).

Via de post hebben alle leden van de Rabobank een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kunt u van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving.

Klik hier om te stemmen!

De deelnemende Gieterveense organisaties zijn:

Het Kleine kerkje
Stichting het kleine kerkje kan deze bijdrage goed gebruiken voor nieuwe stoelen in het kleine kerkje. De stoelen zijn aan vervanging toe; het doel is om te investeren in comfortabelere stoelen.

Tennisclub Gieterveen

De tennisclub wil de kantine op knappen met de bijdrage. Zowel de binnenkant als buitenkant heeft enig achterstallig onderhoud en een financiële bijdrage zal dan ook meer dan welkom zijn.

Vrouwen van nu
Vrouwen van nu wil de bijdrage gaan inzetten om een informatieve folder te laten maken en drukken om meer bekendheid te geven aan de vereniging.

Gymnastiek vereniging V&K

De gymnastiekvereniging wil een ledenwerfcampagne en de gymnastiekuitvoering 2018 mede financieren met een bijdrage uit deze clubkascampagne.

Manege Oostermoer
De manege wil het geld gebruiken voor de aanleg van een kantine

Activiteiten Vereniging Gieterveen

Voetbal Verening Gieterveen

De voetbalvereniging wil met dit geld extra materialen aanschaffen.

Let op! Alleen leden van Rabobank kunnen stemmen. Een (spaar)rekening bij de Rabobank is niet voldoende. Je kunt echter wel gratis lid worden via deze link. Dan kun je volgend jaar ook stemmen.