Vraag van de week Q2-2017: Uitslag en vraag 4

507

 

Als allereerste mijn welgemeende excuses. Zoals jullie van mij mogen verwachten, had ik gisteren een vraag online moeten zetten. Dit is helaas mislukt, als is de reden hiervoor, naar mijn mening valide (’s Ochtends geen tijd vanwege een legendarische 5-5 van Gieterveen 2, ’s middags met het eerste op pad en in de avond had ik al zo veel feest gevierd dat het niet meer vertrouwd is om een vraag te verzinnen.)

Helaas kunnen we met de bovenstaande informatie niets als het gaat om de puntentelling.

Het was deze week Joke Roossien de als eerste een antwoord gaf op de vraag van de week. Helaas gaf ze net als vorige week een fout antwoord en dat kunnen we enkel belonen met -1 punt. Janouk Trip gaat er met 5 punten vandoor en vestigt zich aan kop van het klassement samen met Lammert Kuiper. Zij was de eerste die het goede antwoord gaf op de vraag op welke datum onze Koningin, toen nog Prinses Maximá een bezoek bracht aan ons dorpshuis. Het goede antwoord is 4 maart 2008 trouwens.

De volledige uitslag en de bijgewerkte tussenstand staat hier.

Voor de nieuwe vraag moet u in de benen. Ik heb zelf gister een stukje gefietst, maar ik heb geen idee hoe ver het was. Of u het nu lopend uit gaat passen, de auto pakt of de hond een rondje laat lopen, het maakt me niet uit, maar ik wil graag het volgende weten.

Ik stapte op de fiets bij het café en fiets over de Broek richting de molen. Bij Jans Potse ga ik linksaf de Veenakkers op. Bij het kruispunt Veenakkers-Tjassenswijk ben ik gestopt voor een pauze. Hoe ver heb ik gefietst?

Graag uw antwoord in hele meters. U mag er 100 meter naast zitten.

  Je naam:*

  Je E-mailadres: *

   

   

  Je antwoord*

  Ik ga akkoord met het reglement en de privacyvoorwaarden

  Antwoorden kan tot aanstaande vrijdag, 23:59 uur.