Deze ochtend werden de inwoners van Gieterveen opgeschrikt door een natuurfenomeen dat vreemd zou moeten zijn in ons land. Echter onderstaande video laat het tegendeel overduidelijk zien. Op deze video zijn, zonder enige twijfel, de eerste tekenen te zien dat er onder ons dorp een heuse magmakamer is gevormd en op het punt staat uit te barsten in de vorm van een vulkaan. Het water in de Beek begon zo’n 1000 meter ten westen van Gieterveen zonder aanwijsbare reden te koken.

Rondom de gevormde pruttelende en kokende modderpoel lagen al meerdere stoffelijke overschotten van organismen uit de lokale fauna.  Deze zijn waarschijnlijk gestorven door de giftige vulkaangassen uit de modderpoel. Deze (3 kikkers en 2 muizen) zijn duidelijk  te zien op onderstaande foto.

Dode beesten

 

Echter de twijfel begon toe te slaan over de vulkanische aard van de fenomeen toen de waarnemer (ik dus) ging voelen of het water ook echt warm was. Op dat moment ging er een elektrische schok door mij heen.Dus toch geen vulkaan, een stroomkabel is waarschijnlijk geraakt tijdens het graven in het aan te leggen natuurgebied. Water/modder ging hierdoor koken en de beesten werden geëlektrocuteerd. Enexis heeft de boel vanmiddag hersteld.

Geef een reactie