VV Gieterveen verliest vaste kracht

1113

Tina Myers is al jarenlang een vertrouwd gezicht achter de bar in de kantine van VV Gieterveen. Na dit seizoen komt hier echter een einde aan, Tina stopt er mee. „Na het jubileumjaar stop ik er mee, een mooi moment om er een punt achter te zetten.“ aldus Tina.

Ondanks haar beperkte lengte kan je in de kantine niet om haar heen. Ze maakt het iedereen naar haar zin, als je als bezoeker vraagt om een kop koffie of als trainer om een pan soep, Tina regelt het.

Ze heeft de afgelopen jaren menig hoogtepunt op het sportpark in goede banen geleid. Denk hierbij aan de kampioenswedstrijd van Westerwolde in 2015, de promotie van het eerste elftal in 2016 en de opening van het jubileumjaar afgelopen september.

Myers werd beroemd bij het grote publiek nadat ze op de nationale televisie haar kunsten mocht vertonen. In het programma Voetbal International werd ze geroemd als kantineheld van VV Gieterveen.

Op zondag 15 mei zal Tina voor de laatste keer achter de bar in de kantine te vinden zijn. Voor haar fans een geruststelling; ze blijft zowel achter het fornuis als achter de bar terug te vinden bij AMOI.